ANTALYA / MANAVGAT - Manavgat 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu

02427422005
Mimar Sinan Mah.Tınaz Tepe Cad.No3 MANAVGAT
Vizyon
Manavgat 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu olarak vizyonumuz; Müslüman Türk toplumunda insani,vicdani ve ahlaki kuralları benimseyen, düşünce yapısıyla demokrat ,evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıdan başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; modern ve çağdaş eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla kendini ispatlamış, bölgemize ve yöremize ışık tutan, örnek öğrenciler ile onların yetişmesine katkıda bulunan tüm öğretmen veli ve idarecilerin saygı ve hoş görü içerisinde bir arada kardeşçe yaşadığı ulusal ve uluslararası arenada imrenilen bir kurum olmaktır.
Misyon
Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;insan hak ve hürriyetlerine saygı gösteren ülkesine ve milletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen,uygulayan ve bunları davranış haline getiren çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen nitelik ve nicelik bakımından topluma örnek insanlar yetiştirmek;
Öğretim Şekli :08:30-15:00 (Tam Gün)
8:30-12:35 ve 13:30-15:00 saatleri arasında tam gün gerçekleşmektedir.
Öğrencilerimiz 3 özel öğrenci servisi tarafından taşınmaktadır.
Mimar Sinan Mahallesi Tınaz Tepe Caddesi No:3 MANAVGAT/MERKEZ
Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.