ANTALYA / MANAVGAT - Manavgat 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu

Murat GÜNEŞ - OKUL MÜDÜRÜ

22/09/1983 Tarihinde İstanbul’da doğumluyum. Atilla İlkokulu ve  Prof. Muharrem Ergin İlköğretimokulu ve Tekirdağ Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesin’den mezun olduktan sonra Ege Üniversitesi Çeşme Meslek Yüksekokulu Yiyecek İçecek İşletmeciliğinden ardından DGS Sınavıyla Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi Aile ve Tüketici Bilimleri Öğretmenliği bölümünü bitirdim.

2009 Yılında Kars İli Digor İlçesi Türkmeşen Köyü İlköğretimokulunda Teknoloji Tasarım Öğretmeni olarak göreve başladım.Sırasıyla Van İli Erciş İlçesi Lütfü Güvenir İlkoöğretimokulu ve Antalya İli Manavgat İlçesi Ilıca Mehmet Ali Karamancı Ortaokulunda görev yaptım 2015-2016 Eğitim öğretim Yılında Ilıca Mehmet Ali Karamancı Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 2016 Eylül ayında Hacı Şayeste Mustafa Güneş Ortaokuluna Kadrolu Müdür Yardımcısı olarak atandım.04.10.2019 tarihinden itibaren Manavgat 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu’nda Okul Müdürü olarak görev yapıyorum. Evli ve 2 çocuk babasıyım.